Power of voice/Сила голосу. Дівчата з Броварів - здобули Гран Прі на міжнародному конкурсі Volare (Румунія)

Кожна мить життя - це реалізація своєї мрії. Для кожного із нас в житті існують певні складові для творчої самореалізації. І лише наполеглива праця надає можливості рушати далі і лише інколи обертатися назад, задля аналізу та потреби зробити краще те, що маєш сьогодні.

З 22 серпня щиро та привітно зустрічала нашу українську делегацію - Румінія. Конкурс Volare, вже вкотре залишає приємні спогади всім учасникам цього дійства. Він проходив вже в дев’ятий раз і часто можна зустріти на ньому випускників, які мають бажання повернутися туди.

Організатори конкурсу ретельно підходять до всіх нюансів, аби забезпечити всім конкурсантам хороший настрій та комфорт. Це і приємні розваги, екскурсії, вражаюче відкриття на центральній площі міста П’ятра-Нямц, а також вечірка у момент закриття конкурсу - великий святковий торт, танці та позитивний настрій.

Вже багато років років Членом журі цього конкурсу від України є Олег Малик, який ділиться своїми враженнями:

“З кожним роком конкурс набирає популярності, що дозволяє розширювати свої кордони і долучати до цього цікавого дійства чимало нових людей, а також залучає нові країни. Рівень дітей також з кожним роком стає чимраз кращим. Ми вирішили запровадити свою традицію, від нас з дружиною - це подарунковий сертифікат на авторську пісню учаснику, який вразить нас своїм талантом. В Цьому році перемогу здобув хлопець із Румунії Nicolae-Cristian Soana.

В цьому році приємно вразили наші українські співачки. Вони тільки  розпочинають свій творчий шлях, але вже досить професійно себе показали”

На гала-концерті був номер ексклюзив, який став “цікавинкою” вечора. Це дует Олега Малика та талановитої співачки, учасниці конкурсу Diana Maria Ursulescu. Разом вони заспівали всесвітньо відомий твір, який заполонив серця мільйонів - “Con te partiro”

В цьому році Україну представляли дві красуні із міста Бровари.

Таїсія Старостюк - Навчається в Київській вокальній студії "Спів" - вчителем якого є Світлана Павлова. Пише свої авторські пісні. Обличчя компанії PICASSO.На конкурсі вона співала пісню “Ненька” атором якої є Анна Ваха - ця пісня надала можливість вибороти першу премію в номінації “Соло” категорія учасників 10 років.

Дарина Роман - займається вокалом у вокальній школі «Singwell Studio»  в м. Київ з педагогом Тетяною Пінчук, яка готує до різноманітних концертів та конкурсів. Брала участь в музичній  новорічній постановці «Тролі по безвізу» в рідних Броварах. В 2017 стала лауреатом в конкурсному телевізійному проекті «Фольк-music.Діти» на телеканалі «UA:ПЕРШИЙ» з піснею «Сива зозуленько». На конкурсі виконувала пісню “Усміхнися мені” автор слів - Вадим Крищенко, музики - Володимир Шабашевич. Даринка здобула Trophy - Гран Прі у номінації “Соло” категорія учасників 11 років.

Незадовго до конкурсу у дівчат виникла ідея стати дуетом. Так і народилася ідея створити проект POWER of Voice, перша авторська пісня дуету дівчат “Lovers of peace” - композиція твору не є шлягерною, тут є синтез стилів, а також використані дві мови - це українська та англійська.

Оркестровий супровід надає певного характеру пісні, що передає всю сутність нашого українського народу. Дівчата дуже старанно виконували всі побажання стосовно виконавської майстерності, та рекомендації, які разом вдосконалювали з Олегом та Катериною Маликами, і це надало їм впевненості аби здобути Trophy Гран Прі у номінації “Креатив.Авторська пісня”.

Дівчата бажаємо вам успіхів та натхнення. Віримо у вас.

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART