Слава Україні! Героям Слава!
 
 
13 січня відбувся благодійний-концерт Das Einswerden mit der Ukraine в місті Вупперталь.
 
Вже можна з впевненістю сказати, що у нас діє активна команда однодумців. Команда людей, які охоче долучаються до допомоги. Якщо 9 місяців тому ми їздили на благодійні заходи однією автівкою, то кількість людей збільшилась і вчора ми їхали на захід усією командою 4-ма.
Це факт того, що все більша кількість людей підтримує
Україну і нас всіх об'єднує віра у ПЕРЕМОГУ.
 
Дорога виявилась довгою.... затори на автобані..... так-так.... затори.... але....встигли на репетицію, провели активну роботу із організаторами заходу, а також звукооператором. Звукооператор був шокований. Потім вже після концерту керівник КАРІТАСУ зазначив, що вони, навіть, уявити не могли
наскільки серйозною та повноцінною буде програма. Вони мали емоційний післясмак патріотично налаштованих і артистів, і глядачів- українців (та німців) які були, як одна родина.
Бачити очі українців - це неабияка радість.
 
Організувати саме цей концерт - це треба було пройти певний КВЕСТ-ЛАНЦЮГ.
Анастасія-Юрій-Костянтин-Charles Petersohn.
Я можу сказати, що німці дуже ввічливі і добрі, особливо до українців.
 
Для нас була місія донести до всіх глядачів історичну музичну спадщину УКРАЇНИ, для українців в залі - це була ЕМОЦІЯ-Дому
згадати все і відчути себе вдома, а для німецьких гостей ЕМОЦІЯ-Співпереживання, країни ЄС, яка підтримує українців та наших військових.
 
 
Висновок: після концерту ще годинна розмова із присутніми, а також пожертви у розмірі 722 євро та 60 центів. В нас є вже пряме побажання від військових, яке ми обіцяли виконати. І сьогодні ми замовляємо все, що потрібно нашим друзям на передовій. Звіт буде вже зовсім скоро, як тільки отримаємо все.
 
Ми щиро вдячні кожному, хто з нами в команді - Нонна Біттер, Nonna Bitter Віктор Біттер, Олена та Володимир Іллічови, Vladimir Ilichov Оксана Горєлова, Оксана Горєлова Ауріка Луста, Марина Мезецька, Торстен та Амелія Папке.
Окрема подяка Анастасії Мельник, Anastasia Melnyk
Charles Petersohn, працівникам Карітасу Caritas Wuppertal Михайлу та Земфірі.
 
А також тим людям, які приїхали на концерт з інших міст в радіусі до 100 км. Konstantin Zhuchenko Олександр Бондаренко Ксения Медведенко та інші.
 
 
Wir möchten von Organisation Caritas in der Wuppertal bedanken. Wir waren gestern sehr glücklich, teil zu nehmen! Vielen Dank Charles Petersohn. Sie sind sehr freundlich!
Mychailo, wir bedanken Ihnen für Mittagessen; Semfira, für Ihre Helfen! Wir ziehen eigene ukrainische Kultur, aber wir presentieren noch europische Kultur und wir haben eine Hoffnung, damit viele Leute unsere Kultur erleben können!
Jetzt wir haben groẞe Team und arbeiten daran, um Ukrainische Kultur zu verbreiten!
Ми чекаємо всіх на подільших концертах. Наступний 27 січня у місті КЛЕВЕ в театрі THEATER IM FLUSS. Theater im Fluss e.V.

Наші партнери

НІЕЗ "ПЕРЕЯСЛАВ"

Музей книги і  друкарства України

"Volare"

NONNA.ART